ASSUMPTE MONTELLÀ A L'ESCOLA

El dilluns 2 de març, va venir l'Assumpte Muntellà a l'escola, l'escriptora del llibre "La Maternitat d'Elna". Ens va fer una xerrada sobre tot el que van fer durant la seva carrera com a historiadora. Ens va parlar sobre lo dur de fer entrevistes a gent que ha viscut experiencies tan dures.

Aquesta ativitat esta bàsicament preparada per els professors del projecte de 3r d'ESO, en el que es treballen mates, catala i socials. Els alumnes de 3r d'ESO han estat treballant durant aquests dies un treball sobre la postguerra, possiblement el que van haver de patir molts dels nostres avis.

Ella va dedicar-se a fer entrevistes als avis amb el lema de: "quan ells es morin ningú se'n recoradrà d'ells, per això jo faré que quedi emprempta d'ells". Va explicar-nos la vida de persones que van morir a camps de concentració i gent que va patir morts de familiars.

Als alumnes de 3r ESO els va agradar molt, alhora de que els va arribar al cor i els va fer reaccionar sobre la duresa que va haver de patir la gent que va viure en aquella època.
Comentaris

Entrades populars