ESQUIADA DE 4t D'ESO

ESQUIADA DE 4t D'ESO


La setmana passada, del 18 de febrer al 21, els alumnes de 4t d'ESO van anar de convivències a la Masella. Hem fet una petita entrevista a una tutora d'aquests alumnes (Mónica Marañón), i a dos propis participants. D'aqui hem extret tota la informació que està redactada a continuació.


El primer dia, van haver d'estar a les 6:15 del matí a l'estació d'autobusos, per arribar allà ben d'hora per poder aprofitar tot el dia. En quan van arribar, el primer que van fer va ser conéixer els monitors, amb els que farien activitats quasi cada dia. Van dinar i després van tornar a fer el que havien fet pel matí: esquiar amb el monitor i esquiar lliurament. Els nois i noies, van poder escollir: el nivell en el que es trobaven, esquís o snowboard i si volien portar el teu material o llogar-lo allà.


El segon dia van fer exactament el mateix, excepte perquè van fer una gimcana fotogràfica, que consisteix en disparar fotos a diferents proves realitzades anteriorment. 

El tercer dia  van repetir, van esquiar matí i tarda amb monitor i lliure, i pel vespre van anar a fer una petita visita a la ciutat de Puigcerdà.

L'últim dia van anar a visitar uns búnquers de la Guerra Civil Espanyola, on s'hi trobava una frontera totalment impassable. Des d'allà van anar a un poble proper, on els va agafar l'autocar i van tornar cap aquí.         
-En conclusió, els nois i noies s'ho van passar de maravella, han sigut unes colonies molt divertides que recomanarien a tothom, paraules textuals seves!

Comentaris

Entrades populars